Contact

E-mail: info@hetnieuwerouwen.nl
Telefoon: 085 0470233

Adres

Talinglaan 2
2261 DE Leidschendam
Website

Het Nieuwe Rouwen – Lutografie

Leoniek van der Maarel is in scheidingsland geen onbekende. We bevelen haar dan ook van harte aan. Zij weet uit eigen ervaring hoe het is om iemand te verliezen. Deze ervaring heeft zij omgezet in haar onderneming het nieuwe rouwen.

Wat heeft rouwverwerking met scheiden te maken zul je misschien denken. Alles.

Na een echtscheiding ontstaat vaak chaos. Je bent in rouw en tegelijkertijd moet je jouw eigen belang goed verdedigen. Je moet het vaak doen met de helft van wat je had. Als je kinderen hebt, zie je ook opeens je kinderen niet meer iedere dag. Het leven dat was, is niet meer. Wie jij was, is niet meer.

En nu? Je hebt geen idee. Laat staan dat je weet hoe. Soms is het moeilijk te geloven, maar wat je voelt blijft niet voor altijd. Gelukkig kan Lutografie gescheiden mensen een steunen in de rug zijn en kan weer zorgen voor rust.

Lutografie is zoals een therapietraject, maar volg je online en vanuit je eigen huis. Indien er behoefte is aan extra begeleiding dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.

 

Neem contact op

Heb je vragen? Vul dan onderstaand formulier in.
Leoniek van der Maarel kan indien dat gewenst is je ook in contact brengen met een hulpverlener in je regio die met Lutografie werkt.

 

 

Partners Contactformulier

  • Hidden