Beoordelingen

U wil ik bedanken voor de uitleg op de momenten dat ik het niet goed begreep. U en uw collega’s hebben in ieder geval mij wel heel goed geholpen. Heb mijn leven al op de rit. Dus de nazorg hoef ik niet te hebben. 

- Marjolein

Goede informatie. Snel inzicht waar de crux zit. Goed dat er extra expertise (notaris, jurist) erbij is gehaald om mee te denken. Kortom, zeer tevreden. Ik heb de begeleiding in het algemeen als uitstekend ervaren.

- Yvonne

Vriendelijk dank voor al je hulp en acties mbt onze scheiding. Goed en snel geregeld! Fijn!

- Fanny

Ik heb 17 Juli de sleutel gekregen van ons huis ik en mijn kids zijn jou MEGA dankbaar, dat we dit voor mekaar gekregen hebben. We zijn nu druk aan het klussen en ik denk dat we er volgende week of die week erop intrekken

- Celine

Dank voor de nazorgmail en ook mijn dank voor de wijze waarop je ons begeleid hebt, Tijdens deze emotionele rollercoaster is het goed om te weten dat er een professional meekijkt en sturing geeft aan het proces. Ook fijn om te weten dat we, indien nodig, nog bij je aan kunnen kloppen.

- Arjin en Tadusi

Heel erg bedankt voor alles wat u voor ons heeft gedaan, wij waren erg blij met uw steun

- Irene
  • Laat je stem horen

    Door je ervaring met ons te delen kunnen we andere klanten beter helpen. Kunnen we zaken verbeteren en blijven we scherp op onze service. Alvast dank daarvoor. Ook fijn dat we dan samen bij kunnen dragen om het wat lichter te maken als je gaat scheiden.