Contact

E-mail: deventer@parentshouses.nl
Telefoon: 06-13652517

Adres

Boxbergeweg 18
7431 PN Diepenveen
Website

Parentshouse Deventer

Parentshouse Deventer ziet een scheiding als een ingrijpende gebeurtenis voor het gehele gezin. En vindt het daarom belangrijk dat kinderen kunnen blijven rekenen op nabijheid van beide ouders. Door in de gemeente Deventer en bij voorkeur in de wijk te blijven wonen, raken de vertrekkende ouder en de kinderen elkaar en hun sociale leven, zoals vrienden, sport, school en andere activiteiten, niet kwijt. Het maakt het vervullen van het (co-)ouderschap beter mogelijk en het geeft de nodige rust & ruimte om de volgende stap te zetten in de verwerking van de ingrijpende veranderingen.

Blijven wonen in de buurt van je kinderen is dus de basisgedachte van waaruit het Parentshouse wordt gestart. Ook een logeerkamer voor de kinderen is aanwezig.

Parentshouse Deventer zoekt daarom naar een huis/woonruimte en vrijwilligers die een betrokkenheid voelen bij de problematiek van ouders en kinderen in de dynamiek van een scheiding en praktische zaken zoals beheer en onderhoud van huisvesting. Ook zullen sponsoren en fondsen bij het initiatief betrokken worden.

Neem contact op

Contact Parentshouse Deventer

Stichting Parentshouse Deventer is een initiatief van Dorothy den Boer, Tijn van Bussel en Freerk Hoeksema. Neem voor tijdelijke woonruimte contact op met Dorothy den Boer.

Partners Contactformulier

  • Hidden