Gescheiden en dan..

Je scheiding is rond maar jij voelt je:

Schuldig
Falen
Onzeker
Machteloos
Angstig
Somber of depressief
Boos

Je piekert vaker, voelt je onrustig en hebt te maken met wisselende stemmingen. Het ene moment gaat het wel en het andere moment kun je uit je slof schieten of intens verdrietig zijn.

Je veilige basis is weg

Een scheiding is een van de meest heftige ervaringen die je kunt mee maken. Je veilige basis is weg en je kunt er voor je gevoel alleen voor staan. Na de zakelijke afhandeling krijg je te maken met de verwerking van de scheiding wat voor vele emoties, nare gevoelens en blokkades kan zorgen. Mogelijk steunen vrienden of familie je maar ze begrijpen niet echt waar je doorheen gaat.

Je wilt..

  • Rust in je hoofd, eindelijk lekker doorslapen i.p.v. die piekernachten
  • Je wilt zeker van jezelf zijn zodat je beslissingen durft te nemen die goed voelen voor jou en waar jij gelukkig van wordt. En dit zonder je te laten beïnvloeden door de mening van een ander
  • Je goed genoeg en waardevol voelen, blij en tevreden zijn met jezelf
  • Je energiek voelen zodat je de dag vrolijk en gemakkelijk doorkomt
  • Positieve gevoelens ervaren zodat je je die leuke, krachtige en liefdevolle persoon voelt die je echt bent

Je weet ook dat als je niets doet aan deze situatie dat je meer en meer in een negatieve spiraal terecht komt en dat wil je voorkomen! Maar hoe?

Loslaten

Middels Body Mind Release leer je de innerlijke oorzaak van je klachten aan te pakken. Beperkende gevoelens en overtuigingen leer je echt los te laten en positieve gevoelens haal je terug. Niet door te praten maar door te doen. Hierdoor haal je de fundering onder psychische en fysieke klachten weg waardoor klachten verdwijnen en merk je dat je (bijna) niet meer getriggerd wordt, je weer energiek en gelukkiger voelt!
93% ervaart in 7 sessies, 3 maanden tijd positief resultaat.

Kun je je voorstellen wat een positieve wending dit voor jezelf, je kinderen en je rol als ouder oplevert?

Wist je dat onze ballast (angsten, levensprogramma’s en beperkende overtuigingen en gevoelens) voor 95% bepalen hoe we:

Denken
Voelen
Handelen
Hoe succesvol je bent. Of iets wel of niet lukt.

Deze ballast kan zorgen voor psychisch en fysieke klachten en belemmert jou weer gelukkig, positief, energiek, blij etc. in het leven te staan.

Tijd om hier iets aan te doen!

Body mind release, NIET PRATEN MAAR DOEN!

Niet praten? Nee we praten niet over je verleden en de ellende want hierdoor versterk je de neurale verbindingen in je hersenen en dat willen we juist niet.

Middels Body Mind Release leer jij een bewezen en effectieve methode om zelf je ballast los te laten en positieve gevoelens terug te halen.
In slechts 7 sessies voel jij je een heel ander mens. Namelijk echt jezelf zonder alle beperkingen.

Kortom je leert op te lossen i.p.v. om te gaan met je klachten.

Daarbij krijg je mijn oordeelloze begeleiding zodat jij je veilig voelt en vanuit deze basis het leven kunt gaan creëren waar jij weer gelukkig van wordt.

Aanbod huurwoningen

Op deze pagina vindt u de aanbevolen woningstichtingen, verhuurders, parentshouses etc. partners van Online scheiding Regelen.

Parentshouse Deventer ziet een scheiding als een ingrijpende gebeurtenis voor het gehele gezin. En vindt het daarom belangrijk dat kinderen kunnen blijven rekenen op nabijheid van beide ouders. Door in de gemeente Deventer en bij voorkeur in de wijk te blijven wonen, raken de vertrekkende ouder en de kinderen elkaar en hun sociale leven, zoals vrienden, sport, school en andere activiteiten, niet kwijt. Het maakt het vervullen van het (co-)ouderschap beter mogelijk en het geeft de nodige rust & ruimte om de volgende stap te zetten in de verwerking van de ingrijpende veranderingen.

Blijven wonen in de buurt van je kinderen is dus de basisgedachte van waaruit het Parentshouse wordt gestart. Ook een logeerkamer voor de kinderen is aanwezig.

Parentshouse Deventer zoekt daarom naar een huis/woonruimte en vrijwilligers die een betrokkenheid voelen bij de problematiek van ouders en kinderen in de dynamiek van een scheiding en praktische zaken zoals beheer en onderhoud van huisvesting. Ook zullen sponsoren en fondsen bij het initiatief betrokken worden.

Een echtscheiding brengt een hoop onrust te weeg in je hoofd. Van hele emotionele beslissingen die genomen moeten worden tot practische zaken die geregeld moeten worden.

Een eerste levensbehoefte is een dak boven je hoofd. Weten of je kunt blijven wonen in je eigen woning of dat je een andere woning kunt kopen, brengt voor veel mensen al rust en zicht op een nieuwe start.

Jaarlijks begeleiden we onze opdrachtgevers bij het nemen van een dergelijke beslissing op een persoonlijke, integere maar ook empatische manier.

Villa Pinedo is de organisatie voor kind en jongere met gescheiden ouders.

Villa Pinedo is onder andere bekend van de open brief aan ouders die gaan scheiden: aan alle gescheiden ouders. Inmiddels zijn er meerdere brieven die kinderen van gescheiden ouders schrijven aan ook leraren, familie etc om aan te geven wat je niet moet doen en wat hen juist wel kan helpen. Tevens zijn er online filmpjes die ouders ondersteunen bij het begeleiden van hun kind, kinderen ten tijde van de scheiding.

Er is ook een forum waar jonge kinderen vragen kunnen stellen. Andere kinderen met ervaring helpen de vragen te beantwoorden. Ook kunnen ze een beroep doen op contact met een villa Pinedo buddy.

Er zijn tevens kaarten -Vraag maar!- die je kunt bestellen en die het vergemakkelijken om het gesprek met je kind te hebben over de scheiding, maar ook zijn er boeken zoals -Je hoeft ’t niet alleen te doen- en -Aan alle gescheiden ouders, Leer kijken door de ogen van je kind-.

Echt de moeite waard om ook als ouder een een kijkje te nemen bij de stichting Villa Pinedo.

Een verhuizing heeft de nodige impact, zeker als je ouders ook nog eens gaan scheiden, dat blijft lastig en ingewikkeld voor kinderen. Hoe beter de ouders het samen in goede banen leiden en alles goed regelen dan helpt dat zeker.

Voor kinderen van kinderen van 4 t/m 12 jaar is er nu de verhuisbox om het verhuizen makkelijker en leuker te maken. Dit is een uniek product en nergens anders verkrijgbaar. Het heet de Kidsverhuisbox, de naam zegt het al, een speciale verhuisdoos maar dan met inhoud, er zitten 10 tot 13 items in om de kinderen te begeleiden tijdens het gehele verhuisproces.

Meer informatie is op de website terug te vinden.