Ouderschapsplan opstellen

Ons plan is uniek. We hopen dat jullie door aan het werken van dit plan betere afspraken maken, samen in gesprek gaan en blijven.

Het is meer dan een invuloefening. Bij een scheiding heb je veel aan je hoofd maar MOET er echt aandacht voor de kinderen zijn. Daar ondersteunen we jullie graag bij. We stellen vragen waar je zelf nog niet aan gedacht hebt of misschien zelfs nog niet aan wil denken. Het valt inderdaad niet altijd mee, maar wij vinden dat nu je toch samen om tafel zit je het nu beter goed kunt aanpakken. Ook al regel je de scheiding zelf, we staan je met raad en daad terzijde door onze unieke werkwijze.

Je kunt alle kanten met ons op als de afspraken met de kinderen maar goed op papier komen. Het is onze ervaring dat het belangrijk is dat als het in de toekomst wat moeilijker is dat je ergens op terug kunt vallen. Het is nu even wat meer werk, maar neem van ons aan zeer de moeite waard. Daarbij loodsen we jullie er stap voor stap doorheen.

Ook de kinderkosten komen uitgebreid aan bod. We zien dat dit namelijk in de toekomst vaak voor veel problemen kan zorgen als de afspraken hieromtrent niet duidelijk zijn. Indien je dat wenst kun je ook zelf een alimentatieberekening maken. Naast de te betalen alimentatie of bijdrage op de kinderrekening weet je dan ook zelf wat je dan in je portemonnee hebt. We zien dat als je weet waar je aan toe bent qua wonen en financiën dat het veel rust geeft. Dat komt jullie allemaal ten goede.

Natuurlijk sta je er niet allen voor, als je hulp nodig hebt dan staat ons team voor je klaar. Aan ieder dossier wordt een casemanager gekoppeld waar je altijd terecht kunt.

Van start

Start meteen met je aanvraag. Na invullen van het formulier en de betaling gaat de casemanager binnen 24 uur aan de slag met jullie dossier.

Wil je wel van start maar zijn er nog vragen, bel ons dan even.
Bel ons ook als er recht is op subsidie/ toevoeging.

 

Ouderschapsplan quote