(Echt)scheidingsconvenant

We genereren  op basis van jullie input een scheidingsconvenant op maat en stellen eventueel een uniek ouderschapsplan op. Je hebt er niets aan als het een standaard format is, dat niet de lading dekt of dat je überhaupt niet snapt wat er op papier gezet is.

Als de stukken naar wens zijn, kunnen ze worden ondertekend en dragen wij zorg voor de afhandeling van de scheiding (ontbinding huwelijk of beëindiging geregistreerd partnerschap) via de rechtbank en onze huisadvocaat. Fysiek hoef je niet naar de advocaat en de rechtbank.

Goed dat jullie van plan zijn om het samen te gaan regelen. Zo kun je baas blijven over je eigen scheiding. Als je nu nauwkeurig te werk gaat en zaken in overleg samen op papier zet, dan kunnen er later veel problemen voorkomen worden.

Weet dat het leveren van Kwaliteit voor ons een belangrijk speerpunt is. Ook al regel je de scheiding zelf, we kijken mee over jullie schouders en als dat nodig mocht zijn sta je er niet alleen voor.

Van start

Start meteen met je aanvraag. Na invullen van het formulier en de betaling gaat de casemanager binnen 24 uur aan de slag met jullie dossier.

Wil je wel van start maar zijn er nog vragen, bel ons dan even.
Bel ons ook als er recht is op subsidie/ toevoeging.

 

Echtscheiding/ontbinding geregistreerd partnerschap quote